Lifestyle

Szövegezés

Hello! Itt ülök a Madách Színház teraszán, gőzerővel folynak a Mamma Mia! próbái. :) Két jelenet közti szünet... Imádok itt lenni, mert süt a nap, érzed a nyarat, kicsit kikapcsolódsz, közben pedig nagyszerű társaságban, jó poénok között elütjük az időt. Félreértés ne essék, azé' túl sok szabadidőnk nincs. :) De ez így van jól!

Jó hangulatban

Ahogy itt lébecolunk, srégen velem szemben Kováts Kriszta és Koós Réka ül az árnyékban. Mindketten a Mamma Mia! főszereplői, ők lesznek a Donnák (Gallusz Nikivel kiegészülve). A filmben Meryl Streep játszotta ezt a szerepet. Ülnek és szövegeznek. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az egyikük szövegkönyvvel a kezében mindenki szövegét olvassa, végszavazik, a másikuk pedig mondja kívülről a saját mondatait, így tanulva, memorizálva azt. Nagyon jó hangulatban, nevetgélve megbeszélik ki, mire emlékszik az épp aktuális jelenetből, különös tekintettel a "közlekedésrendészetre". Azaz, hogy mikor merre kell menni a színpadon, hogy ne egy statikus állóháború legyen a nagy műből.

Olyan jó látni, hogy milyen összhangban vannak. Segítenek egymásnak... Ez persze teljesen természetes! Az emberek talán szeretik azt hinni, hogy azonos szerepkörben mozgó színészek nem igazán kedvelik egymást, feszültség van köztük, de - hogy Koós Réka szavaival éljek - ez teljes hülyeség!

Szóval jó rájuk nézni!

És nagyon jó ilyen hangulatban és ilyen közegben dolgozni! :) Imádom!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.