Ilyen "rosszul" még senki sem fotózta le a világ legnépszerűbb turistalátványosságait - Fotók

Mi van akkor, ha megelégeled, hogy miközben bejárod a világot, nem tudod normálisan lefotózni a nevezetességeket, mert valaki mindig belemászik a képbe? Úgy döntesz, hogy akkor háttal fotózol.

Más nézőpontból

Oliver Curtis fotós az egyik egyiptomi útján igyekezett megfelelő szöget és helyet találni, ahonnan zavartalanul le tudja fotózni a Gízai Piramist. Ide oda forgolódott, mert mindig belelógott a másik több tucat ember, akinek ugyanez volt a szándéka. Olviler megfordult, és klassz kontrasztot pillantott meg: a sivatag homokja Kairó városával és az éggel nagyon jól mutatott. Lefotózta. Ki mondta, hogy a híres helyen csak a hírességet lehet lefotózni? Ettől az ötlettől vezérelve még számos városba elutazott "nem megörökíteni" a nevezetességet. Vagyis inkább megmutatni a nevezetességet egy másik nézőpontból.

Nem rossz, nem rossz - bár ezért így nem annyira érdekesek a helyszínek! :)

Ha tetszett az ötlet, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Egészség
Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.