1000 év múlva kihalhat az emberiség - Durva figyelmeztetést kaptunk a szakértőtől

Annyira elhasználtuk már a bolygónkat, hogy nem sok időnk maradt a maradékot felélni. Ha nem találunk pár száz év alatt másik helyet, kipusztulhat az emberiség. Félelmetes!

Az emberiség napjai meg vannak számlálva

Ezt nem más mondta, mint Stephen Hawking, korunk legnagyobb asztrofizikai koponyája, méghozzá az Oxford Union vitakörében, amelyről többek között a Business Insider is hírt adott.

Azt mondja, hogy a globális felmelegedés, a nukleáris háborúk és a mesterséges intelligencia az emberiség végével fenyegetnek és csak azzal oldhatjuk meg a dolgot, hogy másik bolygót találunk magunknak. Nem látja a visszafordíthatóság jeleit, csak ezt a megoldást. Pár éve kutatnak már a galaxisunkban hasonló minőségű bolygók után, és vannak is sejtések, de egyenlőre a jó pár fényév leküzdhetetlen távolságnak tűnik. Ám ha ilyen sebességgel halad előre a tudomány, biztosan hamarosan eljuthatunk oda is. Addig is, ne terheljük tovább ezt a jelenlegit...

Ha téged is érdekel a bolygónk sorsa, oszd meg másokkal is a cikket!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: mic.com

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.