Ez a legvagányabb útvesztő, amit valaha láttunk - Videó

Ez az összeeszkábált útvesztő olyan cselesen van megcsinálva, hogy minden kör tartogat valami fordulatot a mágnesgolyó számára. Jópofa.

Mágnes útvesztő

Ez a folyamat engem egy gyerekkori játékra emlékeztet, ami még DOS alatt futott, és igen, én még játszottam DOS-os játékkal, atttyaéég, tudom. A játékban különböző méretű labdáknak kellett különféle eszközökkel egy pályát kialakítani és elérni, hogy a labda végighaladva a pályán eljusson a célba. Itt is ez a helyzet, ám ez egy nagyon hosszú pálya, amelyen érdekes módon halad végig a pici mágnesgolyó.

Nézd meg a videót!

Ha tetszett, vagy te is emlékszel arra a DOS-os játékra, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadkép: veriditas.org

Oldalak

Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.