Kreatív polc csak két "hozzávalóból" - Pillanatok alatt összerakhatod

Ha valami kreatívat szeretnél az otthonodba, irodádba, akkor ne csak a boltokban nézz körül, hanem meríts ihletet mások megoldásaiból. Én is ezt tettem - íme, a végeredmény!

Kreatív polc

Nem kell hozzá sok minden és igazán egyedi holmikkal gazdagodhatsz. Mint például egy ilyen polccal, amit pár napja csináltam a home office-omban.

Csak bőr és fa

Igazából annyi csak a titka, hogy vágatsz megfelelő hosszúságú és szélességű bőrszalagot, és egy cipésszel ringliket rakatsz a végére, hogy be tudd akasztani. Valamint vágatsz egy szimpatikus méretű fadeszkát, vagy készen veszel polcot. Én vágattam, hogy passzoljon az asztal lábához.

2 pillanat

Ha megvan a bőrszíj és a polc, igazából csak be kell akasztanod a szíjat a falba fúrt szögre vagy más akasztóra és belehelyezni a szíjak közé a polcot. Már pakolhatod is rá a cuccaidat. Én imádom! Tervezek egy másikat is feltenni a hálóba, de azt jóval hosszabb, ám vékonyabb szíjakra, hogy még érdekesebb legyen a végeredmény.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Nézz bele a tegnapi gondolatba is!

Fotók: Szlafkai Éva

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...