Kávémennyországban jártam - Fotók

A hétvégén rendezték meg a Kávébár Bazár eseményt, amelyre én is ellátogattam. Olyan érzésem volt, mintha kávémennyországba csöppentben volna. Mindjárt megérted, miért mondom ezt!

Egy korty kávé... és bor

Ötcsillagos környezetben lehetett a hétvégén világhíres kávékat, zamatos borokat, ínycsiklandó illatú és ízű teákat kóstolni. A Corinthia***** Hotelben nem csak kóstolók zajlottak a Kávébár Bazár rendezvény keretén belül, hanem Barista és Sommelier Bajnokság is. Az igazság az, hogy engem a kávéterem vonzott magához és tartott fogva - néhány pohár kávé erejéig.

A magam részéről a habos csodákat kedvelem a koffeinlöketből, és az az igazi, amikor a tejhabfeeling karakteres kávézamattal párosul. Meg is kaptam ezt az ízélményt, jól esett, köszönöm. Az eseményen képviseltették magukat a trendi kávézóktól kezdve, a népszerű márkákon át a nagy öregekig sokan. A hagyományos feketéken kívül a nem hagyományos krémszínűekből is kijutott egy kis "kávéséstejszínescsodapálinka" képében. :)

Na jó, azért a Gourmet teremből sem menekültem el, sikerült megkóstolnom hazánk néhány tájegységének nedűjét, leginkább rosé formájában.

Az italok mellé persze egy kis prémium desszertélmény is dukált, amihez a Gelato Italiano standján volt szerencsém. Ezenkívül teákat és csokoládékat lehetett megkóstolni, és megcsodálni az ehhez passzoló kiegészítőket. Egy szó mint száz, igazi gourmet délutánra sikeredett a szombati nap.

Ha te is részt vettél, vagy szívesen részt vettél volna az eseményen, csatlakozz hozzám egy LIKE-kal!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: Szlafkai Évi

Oldalak

Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!