Ilyen egy igazán inspiratív és cool iroda - Te szívesen dolgoznál itt?

Ez nem akármilyen iroda, hanem egy nyitott tér, amelyben remekül lehet együtt dolgozni más szakemberekkel. Nézd meg a képeket!

Nyitott coworking terek

"The Wave", vagyis a Hullám nevet kapta a Spatial Concept tervezőitől ez a szuper helyiség Hongkongban. Ma már Magyarországon is dívik az a fajta munkaszemlélet, hogy ültessünk össze embereket külön szakterületekről, irodákból, cégektől, hadd építsenek kapcsolatokat, és segítsék egymás munkáját más szemlélettel, ötletekkel. Szabadúszóként imádom ezt a koncepciót. Ráadásul a recepción a szokásos logó helyett egy szöveg kapott helyett: "Egy egyszerű helló több millió gondolathoz vezethet." Már belépésnél megragad ez a nyitott szellemiség, barátságos légkör.

Nézd meg a képeket! Mit szólsz, szívesen melóznál egy ilyen helyen, ilyen környezetben?

Ha tetszik, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: officesnapshot.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...