Így küzd egymással egy bulldog és egy csivava - Ha nem látod, el sem hiszed

Nyugi, nem véres ketrecharcról van szó, hanem egy kis játékról, amit az izgága csivava komolyabban vett, mint a Tomy és Jerry-ből is ismert bulldog.

"Gyere már játszani! Naaa!"

Ezt a törekvést látod a kis csivaván, aki megpróbál mindent bevetni, hogy a nagy bulldogot játékra hívja. A kis tücsök kb. akkor, mint a bulldog feje, vagy még kisebb is. Próbálkozik farokharapdálással, fejre mászással, tapizással, karmolással, szájbamászással, de sehogy se tudja kimozdítani a nyugalmából a nagy kutyust.

Nézd meg a saját szemeddel a vicces párbajt, és hogy sikerült-e végül játékra bírnia a nagy mamlaszt?

Oszd meg mással is!
Nézd meg a tegnapi bejegyzést is!

Forrás és Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Az 50 éves előadó kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta korábban a Sztárban Sztár leszek!-ben is szerencsét próbált már, a napokban pedig elballagott, és ahogy egyre nagyobb, úgy lesz egyre szebb is.
Sztárok
Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.
Lifestyle
A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Kiss Virág fitness világbajnok.