Videón az elmúlt 100 év szemöldöktrendje - Mit szólsz az '50-es évekhez?

Inkább a '80-as évek szemöldökét viselnéd, vagy a 30-as évek lágy vonalai tetszenek? Nézd meg a többi évtized trendjeit és válaszd ki, te melyiket hordanád leginkább!

Szemöldöktrend

1950 környékén minden sokkal sikkesebb és csinosabb volt, mint más évtizedekben a XX. században. A szemöldökviseletet illetően is ugyanaz a véleményem. Nálam akárhogy is, de a '80-as évek veri ki a biztosítékot. Nem tudom, ez az évtized minden cuccával, sminkjével, ruhájával és eszközeivel egy nagy paródia. Oké, mondjuk a '90-es évek vékony kis izészemöldöke is elég gáz, plusz 2016-ban hova fokozzuk már tovább a szemöldökformázást?! Neked mi a véleményed, melyiket viselnéd?

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás és Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.
Lifestyle
A Gólkirályság 2023-ban indult magyar vígjátéksorozat, amit Kapitány Iván álmodott meg. A női edző azonban már a valóságban sem elképzelhetetlen egy férfiakból álló csapatnál.
Sztárok
Richard Pryor Hollywood legnépszerűbb komikus színészeinek egyike volt, akiről soha senki nem gondolta, hogy gyermekkora óta csatát vívott saját démonaival.