Advent koszorú nélkül? Lehetséges!

Te is szoktál adventi koszorút készíteni vagy venni? Ha az év végi hajtásban erre most nem jutott időd, van egy ötletem számodra!

Adventi koszorú helyett ...

Minden évben én készítem a koszorút, szeretek ezzel "pötyölni", még akkor is, ha árban duplaannyira is jön ki a végösszeg, mintha vettem volna egy csilli-villi kész koszorút. No mindegy, bár azért az nem ugyanaz, mint amikor Te kensz össze mindent a ragasztóval, vagy égeted meg a bőröd ragasztópisztollyal, szórsz csillámport mindenhova és az egész lakás úgy néz ki, mint egy kézművesbolt raktárja. Majd mikor elkészülsz, legszívesebben piedesztálra állítanád magad.

Ám, ha ez most kimaradt, még mindig van megoldás. Én például gyorsan vettem egy ablakos, mécsestartós dekorcuccot, bele almás-fahéjas gyertyát és ennyi. 5 perc alatt intéztem el. Kövezhetsz! Ráadásul, bár nehéz bevallani, de sokkal szebb, mint a hagyományos: amikor meggyújtod a gyertyát, olyan szépen világít az adventi vasárnapok számát jelző ablak. Elhelyeztem az asztalon, néhány más dekorációval együtt, és már kész is a szép adventi hangulatcsokor.

De kárpótolom magam a D.I.Y. élmény hiányáért, hiszen még hátravan az ajtódísz elkészítése!

Ha tetszik az ötlet, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...