5 hasznos kütyü, amiért akár ölnénk is ebben a melegben

Van néhány holmi, ami olyannyira jól jönne ebben a hőségben, hogy "mostazonnalidevelederögtön"! Nézd meg, mik ezek!

1. Mobilventillátor

Igen, jól olvastad! Egy olyan miniventillátor, amit a mobilodra kell csatlakoztatni, és már át is járja a friss szellő az arcodat.

2. Lepedőhűtés

Mielőtt lefeküdnél aludni, beindítod a kis masinát, ami gyorsan lehűti a lepedőt, ágyneműt és isteni friss élmény lesz a nagy melegben ágyba bújni.

3. Pasikütyü

Az Amazonról lepheted meg a pasidat egy igazi tökéletes, nyári ajándékkal: sörhűtő kupak. Bizonyám. Emberünk kinyitja a sört, ráhelyezi ezt az akkus kupakot, és máris nem árt meg a nedűnek a 30 fok. Ráadásul nem csak hűs, de buborékos is marad a sör. Csajok, ki szeretne a hónap asszonya lenni? 

4. Kortyolható és fújható palack

Ha nyáron is nyomod az edzést, jól jön egy valódi, külső-belső frissítő. Iszol egy kortyot a palackból, majd elfordítva a kupakot máris sprickolhatod is magadra a hűsítő vizet.

5. Archűsítő spray

Kisüt egy kicsit a nap és máris izzadtságcseppek peregnek az arcodról? Akkor ezt imádnád. Csak befújod az arcodat mielőtt elindulnál otthonról, és a cucc gondoskodik róla, hogy ne ömöljön a fejedről a verejték.

Tetszett valamelyik holmi? Akkor LIKE!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: buzzfeed.com

Oldalak

Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.