9 jel, ami arra utal: ideje szakítanod

Ha már voltál kimerítő helyzetben vagy kapcsolatban, akkor tudod, milyen fontos minél előbb meghozni ezt a döntést. Ha épp benne vagy a sűrűjében, akkor pedig tényleg elengedhetetlen, hogy megismerd a mérgező kapcsolat biztos jeleit!

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Vedd észre, hogy baj van

Sokszor észre sem vesszük, hogy jó ideje már csak az erőnket szívja egy kapcsolat. Kimerültek, boldogtalanok vagyunk, és folyamatosan reménykedünk, várakozunk. Valójában talán már évek óta nem változik semmi, de a megszokás, a ragaszkodás, vagy önmagunk lebecsülése miatt kitartunk valamiben, ami rombolóan hat ránk.

Mostanában gyakran olvashatsz erről úgy, mint „mérgező emberek” vagy „mérgező kapcsolatok”. De nem szükségszerű, hogy a zsák foltjaként végtelenül részt vegyél ebben a játszmában. Lépj ki, mint egy rossz cipőből! A következő 9 jel segít eldönteni, hogy valóban megérett az idő!

1. jel

Ha jól megfigyeled, valójában mindig te vagy az egyetlen, aki áldozatot hoz.

2. jel

Nem is emlékszel már rá, mikor voltál utoljára felhőtlenül boldog.

3. jel

Kimerültnek érzed magad testileg, lelkileg, érzelmileg.

4. jel

Azt várják tőled, hogy változz át valaki mássá, aki nem Te vagy.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: wootime.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás