Te hallottál már a Teremtődobozról? Megváltoztathatja az életed

Több mint egy évtizede történt, hogy legkedvesebb barátnőm megismertetett a teremtődobozzal, ami annyira megtetszett, hogy azonnal akcióba lendültem. Olvasd el, hogyan változtathatod meg te is az életed egy ilyen dobozzal, és egyáltalán, hogyan lehet szert tenni rá!

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Kincseket rejt a szekrény mélye

Az enyémre ez mindenképpen igaz, és ehhez mindössze csak az kellett, hogy jól megfeledkezzek arról, amit valaha odapakoltam. Így van minek örülni, ha 10 év elteltével a meglepetés erejével előbukkan. Történt ugyanis, hogy a minap megakadt a szemem egy régi piros dobozkán az egyik polcon. Megörültem neki, mert egy számomra nagyon kedves kis tárgy, amit régóta őrizgetek, és sok ideje nem vettem már elő.

És valóban egy varázsdobozka ez, egy úgy nevezett teremtődoboz. A barátnőm egy könyvben olvastak alapján készített magának egy ilyet, és lelkesen ismertetett meg engem is ezzel a technikával, amelynek az a lényege, hogy minden olyan érzés, tárgy vagy esemény képét beleteszed a dobozba, amire vágysz. Éppenséggel hiányzott egy-két fontos dolog az életemből akkoriban, tetszett a gondolat, hogy tehetek valami csekélységet vágyaim beteljesülése érdekében még akkor is, ha egyébként tehetetlennek érzem magam, vagy elérhetetlennek látom azt, amire vágyok. Végül valóban egy nagyon kellemes, örömteli meditáció lett a doboz elkészítésének foglalatosságából, amelynek tetejére még egy szép feliratot is készítettem.

Lapozz, hogy megtudd, mit rejtett a doboz!

Fotó: padma

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!