Ettől lesz igazán egyedi az esküvőd - Lenyűgöző boltívek a legszebb pillanathoz

A kültéri esküvők egyik legalapvetőbb eleme a virágokkal díszített boltíves kapu, amely alatt az ifjú pár kimondja a boldogító igent. Ezek a díszelemek nem csupán a tér formálására és a központi helyszín hangsúlyozására alkalmasak, hanem csodálatos esküvői fotók kellékéül is szolgálnak.

A szertartás az esküvő csúcspontja

Te is a szabadban képzeled el a nagy napot? Akkor kezdj el játszani a gondolattal, hogy milyen boltív illene leginkább álmaid esküvőjének stílusához. Felejtsd el az unalmas divatszíneket és fazonokat, helyette engedd szárnyalni a képzeleted. Nincs olyan, ami ne jöhetne szóba, amit ne lehetne megvalósítani. Segítünk beindítani a fantáziád, íme öt esküvői boltív, amelyek cseppet sem hagyományosak, mégis gyönyörűek. Neked melyik a kedvenced?

Tengerparty mennyegzőhöz

Gyűjtsetek össze minél több uszadékfát és azokból állítsátok össze a boltív vázát. Ha kész, díszítsétek friss trópusi virágokkal és zöld levelekkel. Nagyon jól fogtok mutatni a fehér homokban, háttérben a kék óceánnal, a színes boltív alatt.

Esküvő az erdőben

Először is keressetek egy jó erős ágakkal bíró fát, ez lesz a házasságkötés helyszíne. A boltívhez pedig mindössze egy fehér szövetre két lampionra és egy kristályos csillárra lesz szükséged, ezekből pedig szinte már gyerekjáték összeállítani egy a képen láthatóhoz hasonló esküvői boltívet.

Semmi sem lehetetlen

Nincs olyan, amit egy jó esküvőszervező ne tudna megszerezni. Engedd hát el a fantáziád! Választhatsz akár egy rusztikus fehér fa pavilont, melyre vörös rózsa van felfuttatva. Hát nem romantikus?

Tematikus lagzira

Egy viszonylag egyszerűbb boltívet szinte bármilyen kiegészítővel feldobhatsz. Például ha a tengerparton tartod a lagzid, lehet a téma a hajózás. Ebben az esetben pedig még egy hajó kerékkel is díszítheted a boltívet, így biztosan mindenki számára egyértelmű lesz a tematika.

Hagyományokhoz hűen

A hagyományos boltív a nevéből adódóan, lekerekített felső résszel rendelkezik, ám ma már olyan formát választasz, amilyet csak szeretnél. Ám akkor sem kell lemondanod az egyediségről és stílusosságról, ha hagyományok szerinti boltívet választasz. Ezeket a darabokat is kedvedre díszítheted, akár a kedvenc virágoddal, egymásnak írt szerelmes üzenetekkel, vagy akár közös fotókkal is.

Ha már az esketés helyszíne rendben, ideje a bevonuló zenét is kiválasztani: 5 tökéletes dal bevonuláshoz

Fotók: Pinterest, Leadfotó: theknot.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...