Esküvő 3 képben - az esküvői fotósok kedvenc képei

Egy fotó ezer szó, de össze lehet-e foglalni egy esküvőt három képben? A kihívásra három fotós kolléga vállalkozott. Nem a legszebb, hanem a legbeszédesebb képeket kértem tőlük - lássuk az esküvőt az ő szemükkel!

Mitől esküvői fotós?

Esküvői fotót már bárki képes készíteni. Ott az okostelefon mindenkinek a zsebében, amit ha kell, ha nem előkapkodunk az esküvőn. A nagy számok törvénye alapján pedig 100 ember ha fejenként 25 fotót készít, akkor abból a 2500 fotóból biztosan lesz 2-3 tényleg izgalmas, szép és jól elkapott pillanat. Van azonban valami, amit csak egy gyakorlott esküvői fotós tud: a statikusnak tűnő képet megmozdítani.

Horváth Tamás

Számomra ez az esküvő azért volt nagyon emlékezetes, mert az ifjú pár és a násznép is minden pillanatot megélt, és tele volt érzelemmel, az egész esemény, apukán látszik, hogy el kell engedni a a szeretett kislányát, a menyasszony arcán pedig az az  őszinte mosoly és  boldogság. Barátnők és családtagok szeretete, és az önfeledt bulizás jellemezte az egészet.  Nevetős, hangulatos, vidám, érzelemben teli pillanatok voltak amit öröm volt megörökíteni. 

Tamásról: A fényképezés, mint egy szerelem tört be az életembe. Az esküvői fotográfia véleményem szerint a legnehezebb műfaj, mert kölcsönös bizalomra épül és a pillanatok egyszeriek, és ismételhetetlenek. Megtisztelő, hogy bíznak bennem a párok, és felemelő érzés, hogy az én fotóim maradnak meg emlékül az esküvőről. »www.ht-photo.com

Dégi Attila

Egy hagyományosan 3-4 napos keleti esküvőt három fotóban bemutatni szinte lehetetlen. Egy apró impulzus talán, amit a képeket látva érezhetünk. A számtalan tradíció, a vallás, és a család szerepe volt talán ami a legmeghatározóbb élmény számunkra volt ezen a négy napos különleges esküvőn.

Attiláról: Csak korlátozott számú esküvő fotózását vállalom évente, hogy minden egyes ügyfelemnek maximális figyelmet tudjak szentelni. Nem várhatok arra, hogy mikor mosolyog vagy nevet a pár, de olyan vidám felszabadult légkört teremtek, ami megkönnyíti a fotózást, hogy az valóban örömteli és élvezetes legyen. Az esküvői fotók akkor jók, ha igaziak, frissek - a valóság egy kicsit megfűszerezve. »http://magistero.hu/

A hajtás után: Fekete Csaba fotói, és az "ötödik dimenzió"


Oldalak

Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.