"Nekem a szilveszter mindig a munkáról szólt" - Interjú Aranyosi Péterrel

Szilveszterkor ismét nem fog pihenni Aranyosi Péter, aki december 30-án és 31-én kétszer is színpadra lép.

Szilveszterkor nagyüzem van – 30-án Dombival és Beliczaival, 31-én a Duma Jamben a Corvinban, Hadházival pedig a Kompótban fogsz fellépni. Lesz kedved, időd utána még egy kicsit ünnepelni, bulizni?

Időm sem lesz, és nem is szoktam. Vendéglátós gyerek voltam, nekem a szilveszter mindig a munkáról szólt – régen is, most is, csak most már nem a hagymát vágom, hanem a színpadon állva egy mikrofonba beszélek… Úgyhogy soha nem bulizom december 31-én, viszont januárban bepótoljuk. Mindig csinálunk egy összejövetelt a barátainkkal Wekerletelepen. Ki szoktuk bérelni egy étterem különtermét, és akkor délutántól kora estig ünnepeljük az új évet. A legjobb, hogy mivel az étterem tízkor bezár, senki nem teheti meg, hogy csak később iszik, így már délután négy órától megy a bulizás – ilyen korán kell jól éreznie magát mindenkinek. Fél hatkor már Demjén Rózsi Szerelemvonat című számára megy a brutális vonatozás, afterparty jelleggel. Szóval a buli tulajdonképpen – nem csak a húszéveseké a világ jelleggel – isteni jól szokott sikerülni.

Szilveszterkor nincs szabadidőd, de utána szoktál utazgatni, kicsit kipihenni az év végi hajtást?

Igen. Most is megyünk majd drága Badár kollégával és Pilóta Zoli cimboránkkal, barátunkkal és adatközlőnkkel. Elindulunk Vietnamba és Kambodzsába. Zoli a MALÉV-nak volt pilótája, most egy fapados légitársaság kapitánya, innen a Pilóta Zoli név – én ragasztottam rá. Ő nagyon sok kalandot és élményt hozott már az életembe. Az a típusú ember, aki tízpercenként megkérdezi, hogy nem iszunk meg egy sört?

Hogy fog telni a karácsony?

Mivel 23-án még Badárral lépek fel a Corvin Dumaszínházban, 27-én meg már Szegeden leszek az első Borsodi homályos önálló estemmel, ezért a karácsony három napját – mivel addigra már fizikailag és lelkileg is olyan állapotban leszek, hogy még arra sem lesz erőm, hogy a feleségemet nézzem, ahogy főz – úgy döntöttem, hogy egy szállodában töltjük, amit Dombi ajánlott. Ott leszünk három szép napot, kettő éjszakát. Főznek ránk, mosnak ránk, a gyerekeknek kis medence, apának pedig színes tévé áll majd rendelkezésére szórakozás céljából. Az életben most először nem fogjuk családi körben, meghitten tölteni az ünnepet, viszont azt remélem, így pihentetőbb lesz.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!