Mogács Mesék - Mogács Dániel új önálló estje

Mogács Dániel új önálló estjében nem tesz mást, mint újra rácsodálkozik a mesékre és feltárja a bennük rejlő humort.

Hamarosan bemutatásra kerül az új önálló ested Mogács mesék címmel. Milyen tematikára épül az előadás?

Ahogy a cím is utal rá, a meséket fogom kivesézni. Egyelőre dolgozom az előadáson, ezért még nem tudom biztosan, milyen tematika szerint fogok haladni. Lehet, hogy szerzők alapján, vagy a témájuk szerint veszem sorra a meséket, de az is lehet, hogy egy adott történetet szedek szét, feltárva a benne rejlő humort.

Mi adta az ötletet ahhoz, hogy mesékkel dolgozz?

Mindig szerettem a legendákat, a történelmet. Egy mese folyamatosan változik, vannak mesemondók, akik mindig másként adják elő a történeteket. A Rohandó élet című önálló estem egyik legsikerültebb része is a mesés rész, amihez a nézők segítségét kértem. Ez egy improvizatív, önfeledt játék volt, és ezt szeretném újraélni a közönséggel egy hosszabb előadásban. A mese az a formátum, ami végtelen szabadságot ad, lehet komoly, tanító, szomorú és sötét, vagy őrült és vidám. Rengeteg megírt mese van és még több, amit még nem írtak meg. Mivel ez a téma számomra kiapadhatatlan, hosszú távú terveimben szerepel ebből az előadásból egy sorozatot csinálni, amely különválogatja a meséket szerzők alapján, tematikusan, vagy valamely tulajdonság szerint és egy-egy est specifikusan ezekkel a mesékkel foglalkozna.

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.