Kihagyhatatlan akciók a Dumaszínházban – Éljen május elseje!

Május elsején, a munka ünnepén újra akciókkal készül a Dumaszínház.

Bár azzal, hogy a május elseje vasárnapra esik, elvesztünk egy plusz szabadnapot, hála a Dumaszínháznak, mégis van miért várni a munka ünnepét. Aznap ugyanis online vásárlás esetén minden vidéki előadásra 50% kedvezménnyel lehet jegyet venni. Az ajánlat csak aznap, vagyis nulla órától éjfélig érvényes.

A májusi kínálatban is bőven van miből válogatni. A Duma Roast csapata például Veszprémben, Makón, Hódmezővásárhelyen, Sopronban és Pécsen is szerez majd néhány nehéz percet Majkának. Dombóvári István is nyakába veszi az országot 120021 gramm című estjével, de számtalan helyre ellátogat Kiss Ádám vagy Hadházi László is.

Május elsején tehát elő a számítógépeket, laptopokat, tableteket, telefonokat! A jegyvásárlás előtt, után, közben pedig irány a majális!

Ezt is ajánljuk:

Rendhagyó osztályfőnöki óra a Dumaszínházban - Interjú Gaál Dánielell

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...