Április bolonyai

Április elsején 10 órától másnap reggel 9 óráig a Dumaszínház minden meghirdetett előadására – beleértve a Corvin Dumaszínház, a Kompót Dumaklub és a vidéki előadásokat, valamint a DEKK projekt produkcióit – 30% kedvezménnyel tudsz jegyet vásárolni a Corvin Dumaszínház jegypénztárában – nyitvatartási idő alatt – és a dumaszinhaz.hu oldalon.

Nem csalás, nem ámítás és nem is tréfa!

A bolondok napjával mi soha nem viccelünk. Ne hagyd ki a lehetőséget!

Nézd meg kedvezményesen a Numerát – Kormos Anett és Kovács András Péter csajozós-pasizós estjét, vagy a Duma Swing 2-t – KAP, Illés Ferenc és Janklovics Péter jazz-up comedy műsorát…Ints búcsút Budapestnek, Szobácsi Gergővel és a Bye-bye Budapesttel, számolj Litkai Gergellyel, vagy hallgasd meg a Mogács-meséket…

Próbáld ki a DEKK projekt remek előadásait – vár az Elhanyagolt férfiszépségek, A szerelem zsoldosai vagy a Fear the Szaknévsor, a szolgáltató szektor rémtörténeteivel…

Oldalak

Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Lifestyle
Köztudott, hogy nagyon jó ötlet a napot egy kiadós reggelivel kezdeni, este pedig egy egészséges fogással zárni. Na, de mi a helyzet az ebéddel?
Sztárok
Bennfentesek szerint Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek olyan elképzelése van a közeljövőt illetően, ami az egész családjuk életére hatással lesz.