Már nem kell sokat várni! Hamarosan jönnek a vicces Dumafüred videók

Az előző évekhez hasonlóan, idén is készülnek a Dumafüred Fesztiválhoz vicces videók, melyekkel nem csak fel szeretnék hívni a figyelmet a fesztiválra, hanem kedvet is szeretnének csinálni a fesztivál előadásainak látogatásához.

Jönnek a Dumafüredes videók!

A videókban ezúttal is a fesztivál fellépői tűnnek majd fel különböző szituációkban: Kőhalmi, a Szomszédnénik, Aranyosi, Dombi, KAP, Janklovics, Badár és Hadházi szórakoztatják néhány percben az érdeklődőket. A videókkal hamarosan találkozhatnak a Facebookon és a Dumaszínház YouTube csatornáján is.

Ne feledjék, a Dumafüred műsora már elérhető – többek között a Dumaszínház honlapján. Elővételben a jegyek kedvezményesen vásárolhatók meg egészen a fesztivál kezdetéig. A fesztivál helyszíne ezúttal is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lesz (8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca).

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Burszán Sándor

Oldalak

Lifestyle
Sokan nem tudják, de a Föld nem teljesen gömbölyű, de nem is lapos, ahogyan azt az összeesküvés-elmélet hívei gondolják.
Sztárok
Katalin fontosnak tartott egy bizonyos módosítást 2011. április 29-én, amikor is összekötötte az életét Vilmossal - Diana 1981-ben ugyanígy tett, így a néhai hercegné menye anyósát követte.
Fashion&Beauty
Zendaya legújabb filmje, a Challengers április 25-én debütált a mozikban. A romantikus sportdráma nem is kaphatott volna jobb reklámot, mint most, hiszen a 27 éves színésznő a film plakátját öltötte...