Miért pont Alaszka? - Badár Sándor új műsorral érkezik

Badár Sándor február 9-én új műsorral rukkol elő Miért pont Alaszka? címmel. Hogy miért és hogy mi foglalkoztatja mostanában a humoristát, az alábbi interjúból kiderül…

Mostanában mi tölti ki az életedet?

Egyelőre a már meglévő műsoraimmal töltöm a napjaimat. Még mindig megy a Bamako rallyhoz tartozó stand-up sztori, illetve egyelőre fut az a műsorom is, aminek Badár Grylls a címe. Ezt az előadás egyébként rövidesen a Comedy Centralon is látható lesz majd. Ezzel párhuzamosan Aranyosi Petiékkel fellépek a Duma Jam-ben, ami hatalmas siker, és mi magunk is nagyon szeretjük. Hadházi Lacival megvan még a közös estünk, és végül, de nem utolsó sorban résztvevője vagyok egy különleges produkciónak is, amelyben a fiammal vagyunk színpadon. Ez a Badár and Badár, amiben a fiam bűvészkedik, én pedig stand-upolok, hiszen ő a bűvészkedéshez ért, én meg állítólag a stand-uphoz.

Milyen történeteket lehet elmondani egy bűvészelőadás előtt?

A bűvészetről beszélek, mint művészeti formáról, hogy ez hogyan tud kialakulni akkor, ha az ember nem szentesi.

Ennyi program mellett hogy tudsz kikapcsolódni évad közben?

Amikor tehetem, utazom, kikapcsolódom. Elsősorban az aktív pihenést részesítem előnyben, szeretek például túrázni, vagy pecázni menni a barátaimmal. Mikor a fellépőtársaimmal kalandozunk a világban – ami az utóbbi időben többször is előfordult –, nemcsak pihenünk, hanem már egy következő műsort készítünk elő. Sok stand-upom alapul az utazásokon szerzett élményeken, és a közönség is nagyon szereti ezeket a sztorikat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...