Ketten az úton a Dumafüreden - Most először

A Corvin Dumaszínház közönsége már többször tapsolhatott Dombóvári István és Aranyosi Péter közös estjének, a Ketten az útonnak, ami idén, július 25-én a Dumafüreden először lesz látható.

Miről szól az estetek?

A műsor fő témája az utazás. Mindketten nagyjából 35-40 percet töltünk el a színpadon egyedül, a saját anyagunkkal, majd van egy kb. 20-25 perces blokk, amiben a közös élményünket meséljük el egy indonéziai utazásról. Ez egy képes élménybeszámoló a saját szemszögünkből, hogy egy miskolci és egy jászkarajenői embernek milyen szembesülnie egy teljesen más világgal. Ennyi a történet.

Kinek az ötlete volt ez a közös est?

Tulajdonképpen Dombié.

Hatékonyan tudok együtt dolgozni?

Nehezen, mert nagyon más az életritmusunk, hiszen ő egy elfoglalt fiatalember, én pedig már egy kétgyerekes családapa vagyok. A bioritmusunk nincsen egyben… (nevet) Ezért mondom, hogy nagyon nehéz egyeztetni azt, mikor ő is és én is ráérünk.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...