Hirdetés

2016 a bátorság éve - Egy meggondolatlan őrültséggel indítottam az új esztendőt

Nem szeretem a telet, a hideget, a havat. Fázom, hiányzik a nap. És egyáltalán nem vagyok meggondolatlan vagy spontán. Sőt! Ennek ellenére elmondhatom magamról, hogy 2016-ban már fürödtem a Balatonban. Na, de vissza az elejére.

Bátorság 2016-ra

Tavaly ilyenkor egy (volt) kolléganőmmel beszélgettem a fogadalmakról, az évkezdésről. Akkor azt mondtam neki, hogy 2015 a változást hozza meg nekem, a változás éve lesz. Nem megfogadtam, hanem ezt éreztem. Hát, ez bejött. Új munka, új célok, új lehetőségek. Tényleg rengeteg változás történt velem az elmúlt évben. Ami azért érdekes, mert én tipikusan a megszokások embere vagyok. Akkor érzem magam igazán biztonságban, ha semmi új nem történik körülöttem. Ehhez képest az egyik hónapban nem láttam, hogy mi lesz a következőben. És ami a legérdekesebb, hogy utólag azt mondhatom, igazán jó évet zártam.

Ezért még december végén kitaláltam, hogy ha a változások ilyen jók is tudnak lenni, akkor nagyot lépek, és 2016-ot a bátorság évének nevezem ki. Hiszen abból, hogy nem szeretem a változásokat, egyenesen következik, hogy alapvetően nem vagyok egy vakmerő, bátor ember. Tehát ezen a területen bőven van mit változnom.

Fotó: flickr.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!