Ilyen csodás ünnepváró meglepetéssel készülünk az első "gyerekes" karácsonyra

Nagyon szeretem az ünnepeket, magát az eseményt és a várakozást is. Anyukámtól örököltem. Örökké hálás leszek neki ezért (is). Ezekben a várakozásokban én mindig izgatott gyerek voltam. Most viszont izgatott anyuci. Közeleg az első karácsonyunk Lölővel. Úgyhogy kész az első ünnepváró meglepetésem is.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

24 dísz a 24 napra

Erre az igazán különleges alkalomra mindenképpen szerettem volna egy olyan ünnepváró dolgot készíteni, amit egy kicsit már az adventtel is össze lehet kötni. Így született meg a filckarácsonyfa a díszekkel. Pont huszonnéggyel (jó, plusz egy, az angyalka), hogy december első napjától egészen karácsonyig, mindennap foglalkozzunk vele. Ez lesz a mi saját bejáratú kalendáriumunk, aminek együtt örülünk.

Pszt, Lölő még nem látta, pedig mellettem egy ideig aktívan részt vett a papírtépkedésben és filctapogatásban! :)

Ha te is töröd a fejed egy saját készítésű karácsonyi díszen, akkor hátha jól jön ez az ötlet. Megmutatom lépésről lépésre, hogyan készítettem, csak lapozz!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!