Lifestyle

Ilyen csodás ünnepváró meglepetéssel készülünk az első "gyerekes" karácsonyra

Elkészült az első ünnepváró meglepetésem az első gyerekes karácsonyunkra

Nagyon szeretem az ünnepeket, magát az eseményt és a várakozást is. Anyukámtól örököltem. Örökké hálás leszek neki ezért (is). Ezekben a várakozásokban én mindig izgatott gyerek voltam. Most viszont izgatott anyuci. Közeleg az első karácsonyunk Lölővel. Úgyhogy kész az első ünnepváró meglepetésem is.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

24 dísz a 24 napra

Erre az igazán különleges alkalomra mindenképpen szerettem volna egy olyan ünnepváró dolgot készíteni, amit egy kicsit már az adventtel is össze lehet kötni. Így született meg a filckarácsonyfa a díszekkel. Pont huszonnéggyel (jó, plusz egy, az angyalka), hogy december első napjától egészen karácsonyig, mindennap foglalkozzunk vele. Ez lesz a mi saját bejáratú kalendáriumunk, aminek együtt örülünk.

Pszt, Lölő még nem látta, pedig mellettem egy ideig aktívan részt vett a papírtépkedésben és filctapogatásban! :)

Ha te is töröd a fejed egy saját készítésű karácsonyi díszen, akkor hátha jól jön ez az ötlet. Megmutatom lépésről lépésre, hogyan készítettem, csak lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...