Lifestyle

Ilyen csodás ünnepváró meglepetéssel készülünk az első "gyerekes" karácsonyra

Elkészült az első ünnepváró meglepetésem az első gyerekes karácsonyunkra

Nagyon szeretem az ünnepeket, magát az eseményt és a várakozást is. Anyukámtól örököltem. Örökké hálás leszek neki ezért (is). Ezekben a várakozásokban én mindig izgatott gyerek voltam. Most viszont izgatott anyuci. Közeleg az első karácsonyunk Lölővel. Úgyhogy kész az első ünnepváró meglepetésem is.

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

24 dísz a 24 napra

Erre az igazán különleges alkalomra mindenképpen szerettem volna egy olyan ünnepváró dolgot készíteni, amit egy kicsit már az adventtel is össze lehet kötni. Így született meg a filckarácsonyfa a díszekkel. Pont huszonnéggyel (jó, plusz egy, az angyalka), hogy december első napjától egészen karácsonyig, mindennap foglalkozzunk vele. Ez lesz a mi saját bejáratú kalendáriumunk, aminek együtt örülünk.

Pszt, Lölő még nem látta, pedig mellettem egy ideig aktívan részt vett a papírtépkedésben és filctapogatásban! :)

Ha te is töröd a fejed egy saját készítésű karácsonyi díszen, akkor hátha jól jön ez az ötlet. Megmutatom lépésről lépésre, hogyan készítettem, csak lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.