Almási Kitti válaszol: Vizsgáztatott a randin, aztán ejtett

Olvasónk olyasmit tapasztalt, ami egyáltalán nem ritka jelenség. Olyan randija volt, amelyen szinte úgy érezte magát mint egy állásinterjún, ez pedig furcsa helyzetbe sodorta.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk! A kiválasztott leveleket név nélkül/álnévvel ellátva, változtatás nélkül közöljük.

Vizsgáztatott, túltoltam

Olvasónk ezúttal egy sokszor felmerülő problémával kapcsolatban írt: párja nem tud elszakadni a szüleitől úgy, ahogy ez egy 30-as éveiben járó férfitól elvárható lenne.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Sztárok
A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.