Pop-up macskakávézó nyílik Budapesten - Tri cica elmondja, miért gyere el

Augusztus 12-én egy napra jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten, ahol egy finom sütemény és kávé vagy tea mellett a Rex Alapítvány gazdára váró védenceivel is megismerkedhetsz. Egy biztos: az asztalok körül tekergődző kis szőrgombolyagok pillanatok alatt belopják magukat a szívünkbe.

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Tri története

Tri - illetve most már Happy is egy ilyen alkalommal talált gazdát. El is meséli, hogyan történt mindez!

"Egy hónapja költöztem a menhelyről a Ritzbe, itt az ideje, hogy útmutatást adjak, kedves menhelyi kollégák, hogyan tehetik ezt ti is meg. Három hónaposan kerültem a Rexhez a testvéreimmel együtt – ők hamar betették a szőrös kis popójukat a jóba, én viszont (állítólag a lábam miatt) a menhelyen ragadtam. Még most sem tudom, mi gondjuk a lábaimmal: rendben, az egyik nem fejlődött ki rendesen, de a három és fél lábacskám mind olyan karcsú, hogy még Angelina Jolie is megirigyelhetné!"

Lapozz, Tri tovább mesél a következő oldalon!

Fotó: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!