Berki Krisztián, az új csillag hazánk celeb-egén

Relatív új „csillag” van kis hazánk celeb-egén. Az eddig is nagyon sokat forszírozott Berki Krisztián immár No.1 lett, főműsoridőben, ami rengeteg egyéb szerepléssel és megannyi cikkel jár. Ha nem akarsz, akkor is Berkibe botlasz alapon begugliztam és néha csak ámultam, néha meg röhögtem.

Kicsoda is Berki Krisztián?

Elsőként megdöbbent, hogy mennyit is lehet foglalkozni egyetlen pasi szexuális életével. Hogyan, kivel, mikor, meddig, mennyit… Megint? Tehát a generált szereplőnk úgy forog, vagy forgatják, hogy egy pornósnak is becsületére válna. De ebben még nem is nagyon találni kivetnivalót. Aazért nem gondolnám hatalmas bajnak, mert Magyarországon sokan élnek jelenleg így. Berki Krisztián nem más, mint egy saccperkábé 10-15 éve nyilvánosan is vállalt férfi-archetípus bemutatódarabja.

A típus főbb ismérvei

Lövése nincs senkinek miből él, ha kérdezik, akkor is ködösen válaszol. Zsebből mondanának az emberek 10-20-30 olyan nőt, aki ismert, vagy relatíve ismert és köze volt hozzá.

Az egyed önmagában nem különösebben szép, ezt ellensúlyozandó sokat keres. (Nem háborog a kijelentésen, hanem belegondol, hogy egy hasonló alapfelszereltségű férfi, Gucci és Bentley –jelenleg Porsche- nélkül mennyi eséllyel szedné fel Kapócs Zsókát… Na, akkor helyben is vagyunk!) ;)

Szabadidejében edz és shoppingol. Imád öltözni és ami néha felfoghatatlan összeállításnak tűnik; azt rögtön olasz, vagy amerikai mintának minősíti.

Alapvetően vicces figura, akinek humora leginkább az egyszerűségében, gátlástalanságában nyilvánul meg. Egyébként tényleg szórakoztató. (Bár a Showder Klubot sem szívesen vinném haza.)

Oldalak

Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?