Vitamin saláta variációk - Fogd és vidd az ebéded!

Pakold az üvegbe, keverd össze és már kész is az ínycsiklandó ebéded:
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Vitamin saláta variációk
Hozzávalók:
EPRES-KECSKESAJTOS SALÁTA
- 3 ek Balzsamecet
- 1 marék Eper
- 1 marék Fekete olajbogyó
- 1 db Kisebb lilahagyma
- 1 marék Pekándió
- 1 marék Bébi spenót
- 5 dkg Kecskesajt
- 50 g Főtt kuszkusz
GYORS CÉZÁR SALÁTA
- 3 ek Cézár dresszing
- 1 csésze Főtt masni tészta
- 1 db Római saláta
- 2 szelet Sült csirkemell filé
- 3 szelet Sült bacon
- 1 marék Pirított kenyérkocka
- 5 dkg Reszelt parmezán
Elkészítés:
SALÁTÁK
A hozzávalókat tetszés szerint a dunsztosüvegekbe rétegezzük.
Fogyasztás előtt alaposan keverjük át.





























