Vitamin saláta variációk - Fogd és vidd az ebéded!

Pakold az üvegbe, keverd össze és már kész is az ínycsiklandó ebéded:

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 4. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Vitamin saláta variációk

Hozzávalók:

EPRES-KECSKESAJTOS SALÁTA

  • 3 ek Balzsamecet
  • 1 marék Eper
  • 1 marék Fekete olajbogyó
  • 1 db Kisebb lilahagyma
  • 1 marék Pekándió
  • 1 marék Bébi spenót
  • 5 dkg Kecskesajt
  • 50 g Főtt kuszkusz

GYORS CÉZÁR SALÁTA

  • 3 ek Cézár dresszing
  • 1 csésze Főtt masni tészta
  • 1 db Római saláta
  • 2 szelet Sült csirkemell filé
  • 3 szelet Sült bacon
  • 1 marék Pirított kenyérkocka
  • 5 dkg Reszelt parmezán

Elkészítés:

SALÁTÁK

A hozzávalókat tetszés szerint a dunsztosüvegekbe rétegezzük.
Fogyasztás előtt alaposan keverjük át.

Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!