Sült zöldség juhsajttal - Recept

Egészséges ebéd, vacsora tíz perc alatt? Azt hiszed, hogy ilyen nincs? Akkor próbáld ki az alábbi receptet, és meg fogsz lepődni.

Hozzávalók

  • 1/2 kg zsenge cukkini
  • 1/2 kg padlizsán
  • egy szál póréhagyma
  • 3 paradicsom
  • 25 dkg juhsajt
  • kakukkfű
  • őrölt rozmaring
  • 2 ek olívaolaj
  • csipetyni só

Elkészítés

A cukkinit, a padlizsánt, a pórét, a paradicsomot és a juhsajtot vágjuk apró kockákra. Melegítsük meg az olívaolajat, majd szórjuk bele a cukkinit, a padlizsánt és a póréhagymát, majd hintsük meg fűszerekkel. Amikor már kezd színe lenni, adjuk hozzá a paradicsomot. Egy perc nagy lángon sütés után vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a juhsajtkockákat, és hagyjuk állni pár percig.

Ezt is ajánljuk: Görög saláta - Katt ide!

Fotó: gooeycheese.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Sokféleképpen beilleszthető az étrendbe az a finomság, amit elsőre sokan tévesen egészségtelennek titulálnak, valójában azonban rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.