Sült zöldség juhsajttal - Recept
Egészséges ebéd, vacsora tíz perc alatt? Azt hiszed, hogy ilyen nincs? Akkor próbáld ki az alábbi receptet, és meg fogsz lepődni.
Hozzávalók
- 1/2 kg zsenge cukkini
- 1/2 kg padlizsán
- egy szál póréhagyma
- 3 paradicsom
- 25 dkg juhsajt
- kakukkfű
- őrölt rozmaring
- 2 ek olívaolaj
- csipetyni só
Elkészítés
A cukkinit, a padlizsánt, a pórét, a paradicsomot és a juhsajtot vágjuk apró kockákra. Melegítsük meg az olívaolajat, majd szórjuk bele a cukkinit, a padlizsánt és a póréhagymát, majd hintsük meg fűszerekkel. Amikor már kezd színe lenni, adjuk hozzá a paradicsomot. Egy perc nagy lángon sütés után vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a juhsajtkockákat, és hagyjuk állni pár percig.
Ezt is ajánljuk: Görög saláta - Katt ide!