Kaszinótojás

A kaszinótojás nem tartozik a legtrendibb ételek közé, de ez valójában senkit sem érdekel, hiszen csupán egy dolog számít: az isteni íze.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4 db tojás
  • 4 dkg vaj
  • ½ mk fehér bors
  • ½ mk só
  • 1 mk mustár
  • 1 ek majonéz

A bevonathoz

  • 2 ek majonéz
  • 1 ek tejföl
  • só, mustár ízlés szerint
  • ¼ mk citromlé

Elkészítés

A tojásokat keményre főzzük. A vajat habosra keverjük. A tojásokat megpucoljuk, és az aljukat levágjuk, a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük, és a vajjal összedolgozzuk. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors) és jól összedolgozzuk. A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé. A bevonathoz elkészítjük a sűrű tartármártást és a tojásokra öntjük.
Hűtőben 10-12 órát állni hagyjuk. Franciasaláta ágyon tálaljuk.

Kóstold meg az ínycsiklandó tonhalkrémmel töltött tojást is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...