Exek újracsomagolva

Te el tudod képzelni, hogy újra az exeddel randizz úgy, hogy igazából már a hátad közepére sem kívánod a kihűlt kapcsolatot? Nem, igaz? Pedig néha ez akkor is megtörténik, amikor valójában nem a konkrét exeddel randizol, hanem valaki mással, aki túlontúl is hasonlít valakire...

Hasonlóság

Már az első találkozás után tudtam, hogy valami vonz az új partneremben, de még nem tudtam, hogy micsoda. Aztán a következő találkozón, amikor már kevésbé feszengtem és nem volt bennem a picit játsszuk meg a tökéletest, mert ez az első randi késztetés, akkor tisztábban tudtam látni. Felfedeztem valami ismerőset. Egy kézmozdulatot. Egy arcmimikát. Egy hasonló hanglejtést.

Majd ahogy telt az idő, rájöttem arra a piszok gonosz dologra, hogy a kézmozdulatai, a beszédstílusa, a kocsik és egyéb tárgyak iránti szeretete, az önző és az én vagyok a laza király csávó viselkedése túlzottan is ismerős. Mintha csak az exemmel randiztam volna újra, aki útközben más avatart kapott.

Fotó: theartofcharm.com

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle