Bakancs vagy papucs?

A kemény túrákat szereted a hegyekben, egy jó erős bakancsban, amely masszívan a bokád köré fonja magát, és segít a biztos előrehaladásban? Vagy inkább a hosszú, homokos, tengerparton sétálnál egy fityegő kis strandpapucsban, amely a két ujjad közé dugva hol leesik, hol elszakad.

Puha papucs helyett jobb a kemény bakancs!

Őszintén, én a tengerparti sétát jobban szeretem a hegyi túrázásnál, de ha pasiról van szó, szívesebben veszek a kezembe egy masszív, hasított bőr bakancsot, mint egy műanyag kis papucsot. Minden nőnek jól esik, ha rájuk figyelnek, s lesik minden kívánságuk. Ezekből a pasikból válhat később a műanyagból készült papucs. Az ilyen lábbelikkel csak az a baj, hogy nem elég tartósak, hamar szétszakadnak. Mellesleg gyorsan hozzászokunk a kényelemhez, de nem a papucs színe vagy anyaga lesz az, amit majd szeretni fogunk.

„Nem azért jöttem vele össze, hogy troliznom kelljen!” – hagyta el egyszer ez a mondat az egyik barátnőm száját. Persze fontos, hogy a pasi elkényeztessen, de tényleg azt szeretnéd, hogy egy vezényszóra ugró, beidomított műanyag pasid legyen? Aki szinte már fél attól, hogy mi lesz, ha egyszer nem tudja teljesíteni a kívánságod. Az ilyen pasikat nem tekintem férfinak. Nem tudják legyőzni saját félelmük, és rettegnek attól, hogy nem felelnek meg. Ismertem egy ilyen embert, aki annyira kényszeresen igyekezett jó srác lenni, hogy még egy kétszáz forintos üdítőt sem fizethettem ki. Nem hiszed, hogy olyan rossz dolga lenne annak a nőnek, akinek mindent megadnak, nem igaz? Pedig elég frusztráló tud lenni. Képzeld el, hogy minden egyes nap kinyitják neked az ajtót, kihúzzák a székedet, cipelik helyetted a cuccod, örökké elvisznek A-ból B-be. Kényelmes, nem igaz? De egy idő múlva nyomorultnak fogod magad érezni, egy szerencsétlennek, aki még arra sem képes, hogy a saját cuccait cipelje.

Nem baj, ha a férfi meghív egy italra, vacsorázni, moziba, de a sokadik randin hadd felezzük már a számlát! Mert első körben imponálhat, hogy kényelmes papucsban járunk, de egy idő után sóvárogni kezdünk a bakancsok után.

Fotó: discountsafetygear.com, Leadkép: karnashus.com

Oldalak

Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...