Ezt csinálják a nők a próbafülkében - Vicces videó

Úgy vonulsz be a próbafülkébe, akár egy királynő, miközben a karodon ott csüng egy tonnányi ruha, ismerős? De ami a próbafülkében történik, az már nem olyan kecses dolog mint a bevonulás, ugye hölgyeim? Az alábbi videóban a nők tipikus próbafülkés performanszait láthatod, jókat fogsz röhögni!

A próbafülke titkai

Valljuk be csajok, hogy mindannyian bekerülhetnénk egy bohózatba, amikor ruhapróbálásról van szó. Hogy mire gondolok? Például amikor tuszakoljuk bele magunkat az eggyel kisebb vagy superskinny farmerbe, no ez igazán izzasztó és nem is olyan gyors mutatvány. Vagy amikor kipróbáljuk a ruhát mindenféle pózban és várható élethelyzetben pantomim módjára. Vagy amikor behúzod az összes behúzni illő testrészed és domborítasz mindenhol, ahol előnyös, amikor a barátnőidnek küldöd a szelfit, hogy megvedd-e a ruhát.

Gondolom Te is tudnál kapásból sorolni olyan jeleneteket, amiket nem szeretnéd, ha más is látna. :) A videóban viszont láthatod ezeket a bénáskodásokat!

Ha ráismersz olyan dologra, amit már Te is elkövettél a próbafülkében, ne szégyelj LIKE-ot nyomni!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Sztárok
A jordán királyné nemrégiben egy halványrózsaszín blúzt kombinált egy olyan szoknyával, amire most minden nő vágyik.
Sztárok
Bár a herceg nem sokszor ellenkezik édesapjával, aki egyben a királya és parancsolója is, most mégsem ért egyet azzal, amit az uralkodó magával művel.
Lifestyle
Kiadós volt az ebéd, finom a koktél, de elfogyott az idő - az édesanyának nem akármilyen ötlete támadt.