Ezek voltak a nyár legjobb pillanatai...

Megvan az az érzés, amikor végre kiszabadultál a mókuskerékből, kifekszel a partra, viszed a kedvenc könyved, a nap is süt, egyedül vagy, nem kell rohannod és senki sem zavar? Csak Te és a nyugi. A nyár egyik tökéletes pillanata sok közül...csak ez az évszak is a végéhez közeledik.

Csak Te és a világod

A hétköznapi pörgésben nem is merek arra gondolni, hogy keresek egy nyugis zugot, és elvonulok egy jó könyvvel és egy pohár borral és lazítok. Na persze! És ezt otthon nem is nagyon tehetjük meg, mert mindig odaférkőzik valami szeretett, de akkor éppen zavaró tényező: pasi, ismerősök, internet, gyerek, munka, házimunka, vagy az időbeosztás nyomasztó tudata lóg felettünk, mint Damoklész kardja. Ám ha melegen süt a nap és az ember lánya kiszabadul a természetbe a szabadnapján (akár a kerti hintába, akár a tengerpart pálmafás hűsébe) és megengedheti magának az időluxust, akkor azt ki kell használni.

Szóval, aki még most megy nyaralni, annak csodás kikapcsolódást kívánok ezen az utolsó, meleg nyári hétvégén! :)

További fílinges képsorozat a galériában!

LIKE, ha Te is átérzed és ott lennél valamelyik képen!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle