Ezért rajong a világ: kifestő felnőtteknek a stressz ellen

Te hallottál már a Titkos kert című felnőtteknek való kifestőről? Az emberek odáig vannak érte, az eladások több milliós példányszámot jegyeznek. Hogy miért? Mert meditatív állapotba hoz, levezeti a stresszt, amiből meg van dögivel. Mutatok egy videót is!

Antistressz kifestő felnőtteknek

Ha elkezded nézni a videót, amiben színezik az egyik ábrát, már attól kikapcsolsz...hát még ha bekapcsolod a hangszórót is, tuti egyből "jógalélegezni" fogsz. A kifestő ötlete Johanna Basfordtól származik, akit a kiadója egy gyermek kifestőkönyv készítésére kért fel, de Johanna úgy gondolta, valami mással rukkol elő.

Azt vette alapul, hogy színezés közben a gyerekek teljesen lenyugszanak, átszellemülnek és jól érzik magukat, lefoglalja őket az alkotás. Milyen jó lenne, ha a stressztől szenvedő felnőttek is megízlelhetnék kicsit ezt a gyermeki meditatív titkos világot, gondolta Johanna. Így született a Titkos kert című felnőtt kifestőkönyv ötlete, a kötet pedig hamarosan az Amazon eladási listájának élén landolt. Idén nyártól már itthon is beszerezhető. :)

Nézd meg a videót!

Ha Te is szívesen kipróbálnád, nyomj egy LIKE-ot vagy oszd meg a cikket másokkal is! A galériát a bejegyzés alatt találod.
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com Fotók: amazon.co.uk, gizmodo.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Egy kiránduló telefonált nekik, hogy egy kiscicát talált az erdőben. A macskamentő központ vezetője egy dobozban kapta meg az állatot, de nem sokkal később igencsak meglepődött.
Lifestyle
Nem tervezett esküvőt, de amikor meglátta ezt a menyasszonyi ruhát, tudta, hogy ez lesz az igazi
Lifestyle
Ezek az apró esti változtatások segítenek abban, hogy másnap reggel jól induljon a napod.