Tóth Zsanett - kozmetikus

Szakterületem

A kozmetika egy olyan szakterület, ahol mindig napra késznek kell lenni az új termékek és technologiák terén is. E szakterület mellett elvégeztem egy szempilla stilyst képzést is, amit igyekeztem mesterfokra felépíteni. Szerencsés vagyok, hiszen 2019 nyarán nemzetközi harmadik helyezést értem el egy szempilla stylist versenyen, amire büszke vagyok. Célomat tulajdonképpen ezt követően értem el, amikor szempilla stylist oktató is lettem.

Bemutatkozás

Mindig kreatív munkáról álmodtam, ahol tudok gondoskodni másokról, ezért is választottam ezt a gyönyörű szakmát. Nagyon élvezem a folyamatos tanulást, a folyamatos fejlődést, hisz a kozmetikus és szempilla stilyst szakma igényli, hogy mindig naprakész legyek. Fontos számomra, hogy egy kozmetikai kezelés ne csak a külcsinyről szóljon, szeretek foglalkozni a vendégeim lelkével is és célom, hogy minden vendégem kipihenve, elégedetten távozzon tőlem. Szempilla stilyst oktatóként fontos, hogy diákjaim a lehető legjobb tudást kapják. Mivel ezek az oktatások "csak" továbbképzések, így kevés idő van a tanulásra, de nem engedem el a kezüket. Az oktatás után is bátran fordulhatnak hozzám segítségért. Természetesen nem elégszem meg a nemzetközi harmadik helyezéssel, folyamatosan keresem az újabb versenyeket és kihívásokat. A teljes körüli kozmetikai kezelés részeként testkezeléssel is foglalkozom. Főleg fogyás és narancsbőr eltávolítása a fő profilom. Szerintem a vákuumos infrás fekvőbicikli az egyik legjobb módja a nagy súly csökkentésének úgy, hogy az ízületeket ne erőltessük meg és a narancsbőrt is hatékonyan, tartósan tudjuk kezelni.

Miért olvasd cikkeimet?

Nőnek lenni nehéz, minden életkorban más és más feladatunk van arra vonatkozóan, hogy bőrünket, lelkünket és testünket ápoljuk. Ehhez szeretnék segíteni azoknak, akik komolyan veszik a szépségápolást és szeretnének tenni azért, hogy mindig csinosnak és kiegyensúlyozottnak érezzék magukat. Szeretnék több témakörben szakértő tanácsot adni nektek. Fő feladatomnak érzem azt, hogy megmutassam a nőknek, milyen fontos, hogy karbantartsuk magunkat, hogy testünk/lelkünk a legjobb állapotában legyen. Ehhez meg kell értenünk azt, hogy mindennap foglalkoznunk kell ezekkel.

Itt fordulhatsz hozzám

E-mail: [email protected]

Weboldal: https://www.slimbodystudio.hu

Tóth Zsanett legfrissebb cikkei

Infrashape - minden, amit a különleges edzésformáról tudnod kell
Fashion&Beauty
Szakértőnk, Tóth Zsanett elárulja, miért hatékony és egyáltalán mi az az infrashape, milyen területeken segíthet a...
Szépségszalon etikett: "szabályok", amiket a kozmetikus szerint illene betartani
Fashion&Beauty
Szakértőnk, Tóth Zsanett elárulja, milyen dolgokra érdemes figyelni a szalonban, illetve milyen íratlan szabályokat...
Amiről még beszélni sem szeretünk: az intim gyanta
Fashion&Beauty
Szakértőnk, Tóth Zsanett legújabb írásában alaposan körbejárja az intim gyantázás témakörét. Többek között kitér arra,...