Szundi Dalma - Sminkszakértő

Szakterületem

2014 óta tevékenykedek a sminkes szakmában. A menyasszonyok és alkalmi sminkekre érkezők mellett személyes sminktanácsadást tartok idős és fiatal tudásra szomjazó Nőknek. Számomra a legfontosabb, hogy mindenki igazán ízig-vérig Nőnek érezze magát a találkozásunk után.

Bemutatkozás

A sminkek és festékek szeretete már gyerekkoromban kialakult bennem. A rajzot és a művészettörténetet emelt szinten tanultam, ám a pályaválasztásnál mégis elakadtam. Egy alap sminkes kurzus után autodidakta módon sajátítottam el a sminkelés fortélyait. Apró de biztos lépésekkel haladtam álmaim felé, napról napra bővítve tudásomat és sminkfelszerelésemet. Az elmúlt hat évben volt alkalmam kipróbálni magam fotózásokon, videóklipp forgatásokon, reklámfilm forgatásokon, szalagavatókon és esküvőkön. Minden munkának megvan a maga varázsa, mégis a szívemhez a menyasszonyaim állnak a legközelebb. Fantasztikus érzés, hogy életük egyik legfontosabb napján rám bízzák magukat. A vendégeim magabiztos mosolya megerősít nap mint nap, hogy a legjobb pályát választottam.

Miért olvasd cikkeimet?

Szeretném, ha Mi hétköznapi Nők ebben a rohanó világban a bonyolult 60 lépéses internetes videók mellett és a termékarzenálok között könnyedén kiigazodnánk. Ebben leszek a segítségetekre!

Szundi Dalma legfrissebb cikkei

Próbáld ki ezeket a trükköket, és azonnal megváltozik a reggeli sminkrutinod!
Fashion&Beauty
A reggeli sminkelés sokszor nehezen megy, ezért most sminkszakértőnk, Szundi Dalma a legfrissebb cikkében abban lesz a...