Fashion&Beauty

Próbáld ki ezeket a trükköket, és azonnal megváltozik a reggeli sminkrutinod!

A reggeli sminkelés sokszor nehezen megy, ezért most sminkszakértőnk, Szundi Dalma a legfrissebb cikkében abban lesz a segítségünkre, hogy gyorsan, és könnyedén készíthessünk magunknak gyönyörű megjelenést az ébredés utáni kómában is.

Szundi Dalma - Sminkszakértő

2014 óta tevékenykedem a sminkes szakmában. A menyasszonyok és alkalmi sminkekre érkezők mellett személyes sminktanácsadást tartok idős és fiatal tudásra szomjazó Nőknek. Számomra a legfontosabb, hogy mindenki igazán ízig-vérig Nőnek érezze magát a találkozásunk után. Még többet itt olvashatsz rólam!

Reggeli sminkelés

Mindenkinek máshogy indul a reggel, én azok csapatát erősítem akik inkább eladnák a lelküket az ördögnek , csak még 10 percet a takaró alatt maradhassanak. Ezért is vagyok mindig elcsúszva, így az évek alatt szép lassan összegyűjtöttem egy csomó időspórolós és hatékony trükköt, melyeket most meg is osztok veletek lépésről lépésre.

Első lépés

Az első lépést már a kávé szürcsölése közben elkezdem. Mivel rutin szinten űzöm az ágyban az időhúzást , ezért előrelátóan két evőkanalat tartok a hűtőben, amit reggel a tejjel együtt kézbe veszek. Míg a lelkem ébresztgetem a pörkölt energiabombával, addig a szememen lévő táskákat és karikákat finoman ,,lehűtöm” a jeges kanál domború felületével. Ez segíti a bőr összehúzódását, csökkenti a puffadást és enyhíti a fáradt szem irritációját.

Második lépés

Ha már beálltál a tükör elé a reggeli szépítkezéshez de csak egy nagyon alap sminkre van időd ne csüggedj. Egy krémes tekerős retró rúzzsal és némi ujjbegy ütögetéssel igazán harmonikus sminket csinálhatsz pár perc alatt. Egy rózsaszínes, mályvás -bevállalósabbaknak piros - árnyalatú rúzsból tegyél picit az ajkaidra, az arcodon az orcácskáidra és a szemhéjadra. Az ujjbegyed segítségével finoman ütögetve oszlasd el a területeken. Nagyon friss és üde megjelenést biztosít és tuti harmonizálni fognak a színek.

Harmadik lépés

Fontos lépés a nude sminknél is, hogy az alapozó fölé vigyünk egy kis színt és fényt. A por fixálásához, a bronzosító és highlighter felvitelhez más-más ecsetfajta az ideális. Ha csak a nagy fejű púder ecseted van otthon, akkor ezt a praktikát imádni fogod. Egy befőttes gumi tekerj körbe a púderecseted szőrei körül. Minél feljebb kötöd meg a gumit, annál tömöttebb lesz az ecset feje. Tökéletes a bronzosító felvitelhez. Ha végeztél, vedd le a gumit, tisztítsd ki az ecsetet sebbenzinnel (ez nagyjából egy perc) és egy hullámcsattal szorítsd össze az ecsetszőröket ezzel legyezőt formázva. Ha ügyesen csináltad, akkor percek alatt készítettél egy highlighter ecsetet. Ezzel már finoman, keskeny ívben fel tudod vinni a fényt a megfelelő helyekre.

És íme a végeredmény:

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.