Kéri-Pécz Lilla - gyógytornász-fizioterapeuta

Bemutatkozás

A mozgás és a sport mindig is központi szerepet játszott az életemben. Ezért, és az emberekkel foglalkozás szeretete miatt hivatásul a gyógytornát. Nyugodt természetű, higgadt, nagy teherbírású embernek mondanak, nehezen jövök ki a sodromból. Munkám során igyekszem átérezni pácienseim problémáit, hogy a számukra legmegfelelőbb módon tudjak segíteni a gyógyulásban.

Szakmai pályafutásom

A tanulóévek elteltével az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Hidroterápiás Osztályán dolgoztam. Szakdolgozatom is a hidroterápiáról szólt, és bár a víz továbbra is szerelem, ma már a gyógytorna más területeivel többet foglalkozom. 2015 áprilisa óta dolgozom a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben. Tudástáram folyamatos bővítése céljából elvégeztem több tanfolyamot is, így kombinált technikákat alkalmazva tudom összeállítani az ideális terápiás tervet pácienseim számára. Szívesen alkalmazom a manuálterápiát és a McKenzie-féle gyógytornát, ugyanakkor fizikoterápiás kezelésekkel és Kinezio-tape használattal is ki tudom egészíteni a kezeléseket. Ezek mellett edzés- és tornaanyaggal kiegészített core stabilizációs technikát is tanultam, valamint dinamikus jóga oktatóként a jógát is gerinctudatos gyakorlásra használom.

Miben segíthetek?

Nagyon szeretek a gerinccel dolgozni, de a medence-, a csípő-, a térd- és a vállízületek sem kivételek, mindegyiknél alkalmazom a kapcsolódó technikákat. Legyen szó sérülésről, műtét utáni rehabilitációról, kopásos betegségekről, vagy bármilyen mozgással kapcsolatos problémáról, minden esetben a legjobb tudásom szerint járok el. Számomra a legnagyobb öröm, amikor egy hozzám forduló páciens a kezelések végén mosolyogva és gyógyultan távozik.

Itt tudsz tanácsot kérni

BUDAPESTI MOZGÁSSZERVI MAGÁNRENDELŐ

Cím: 1111, Budapest Budafoki út 15.

Telefon: +36-70-425-8591

E-mail: info@bmm.hu

Weboldal: bmm.hu vagy peczlilla.bmm.hu

Eddig megjelent cikkek

Last minute bikinitest okosan: 3 egyszerű titka van a sikernek
Egészség
Megérkezett végre a várva-várt nyár és a strandszezon, a férfiak álma. Nőként azonban ez az időszak is kihívásokkal...