Lifestyle

Tudtad? Már a reggeli öltözködésnél eldőlhet, milyen napod lesz: így működik a ruhapszichológia

A ruháink egyben üzenetek is. Azzal, hogy mit veszünk fel reggel, akár az egész napunk alakulását meghatározhatjuk. Jöhet egy kis ruhapszichológia?

A siker kulcsa sokszor az öltözködésben rejlik

Nem kell ahhoz méregdrága, és éppen divatban lévő holmikat vásárolnod ahhoz, hogy tökéletesen fess, csupán stílusosnak kell lenned és megtalálnod a saját énedet, amit a ruhaneműk kiegészítenek és teljessé tesznek. Ha gyakran küzdesz azzal a problémával, hogy nem nincs önbizalmad az új ruháidban, úgy érzed más sokkal dögösebben fest és ezzel ráadásul még alá is ásod a saját magabiztosságod, vonzerőd, akkor most eláruljuk neked a titkot, hogy a szakemberek szerint hogyan érezheted magad jobban a bőrödben, és milyen cuccokat érdemes beszerezned mindenképp beszerezned. Részletek a galériában!

A pszichológusok szerint a fekete szín, valamint az ingek, blúzok, kosztümök és blézerek viselése sokkal magabiztosabbá tesz minket, ráadásul azok, akik gyakran hordanak feketét intelligensebbnek is tűnnek.
Kattints a további képekért!

Valóban megöli a diétát a tejcsoki? Nos egy nemrégiben készült kutatás kész megdönteni ezt a tévhitet.

Leadfotó: 123rf.com
via

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...