Sztárok

Szívmelengető üzenetet kapott Katalin hercegné: nagyon megható, kitől érkeztek a szeretetteljes szavak

Sokan fejezik ki aggodalmukat a rákos megbetegedéssel küzdő Katalin hercegné számára, a sok megható üzenet között pedig van egy, ami könnyeket csal a szemekbe.

Mindenki a felépülésében bízik

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, pár napja megrázó hír érkezett a brit királyi család részéről, miszerint Katalin hercegné apósához, III. Károlyhoz hasonlóan rákos megbetegedéssel küzd és kemoterápiás kezelést kap. A háromgyermekes édesanya januárban esett át egy előre megtervezett hasi műtéten, ám a valódi diagnózis csak a későbbi vizsgálatok során derült ki. A szívszorító videóüzenetben maga Vilmos felesége vallott arról megrendülten, hogy bár pozitívan tekint a gyógyulásra, sokáig tartott, míg a trónörökössel feldolgozták a hírt és elmondták gyermekeiknek, Györgynek, Saroltának, valamint Lajosnak. Az egész világ aggódik a leendő királynéért, aki a bejelentés óta sorra kapja a támogató üzeneteket rajongóitól – az egyik legaranyosabb mind közül pedig egy olyan személytől érkezett, aki annak idején személyesen tapasztalhatta meg a trónörökös nejének határtalan kedvességét. Részletek a galériában!

A 8 éves Mila Sneddonnál 2021-ben diagnosztizáltak leukémiát, nem sokkal később pedig váratlan látogatója lett, méghozzá Katalin személyében, akivel azonnal megkedvelték egymást.
Kattints a további képekért!

Ahogyan a Mirror is írja, Katalin és Károly érzelmes beszélgetést folytattak négyszemközt, mielőtt a hercegné közzétette volna rákdiagnózisáról szóló videóját a világhálón.

Leadfotó: Matthew Horwood/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Elképesztő, már-már hihetetlen történetekről rántották le a leplet a pedagógusok.
Fashion&Beauty
Már megszokhattuk, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle megjelenése mindig tökéletes, de gondoltál már arra, hogy néhány stílustrükköt te magad is könnyedén elleshetnél tőlük?
Lifestyle
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.