Sztárok

Meghannak elege van: végét járja a sussexiek házassága, egy feltétellel bocsátana meg a hercegné Harrynek

A sajtóhírek szerint nem javul Harry és Meghan házassága, amely végleg véget is érhet, ha a herceg nem teszi meg azt az egy dolgot, amit felesége elvár tőle.

Meghannál betelt a pohár

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Meghan és Harry házassága válságba kerülhetett, méghozzá nem véletlenül: a herceg egy olyan dologra vágyik, ami egyáltalán nincs felesége ínyére, sőt mi több, a hercegné egyenesen retteg és fél megtenni azt, amit Harry elvár tőle. A vita pontos tárgya nem más, mint hogy a herceg szeretne végleg visszatérni az Egyesült Királyságba, Meghannak azonban nem tetszik az ötlet, ő ugyanis korábban megfogadta, hogy soha többé nem teszi be a lábát az országba, főleg nem a palotába. A Mirror szerint az egykori színésznő most minden eddiginél komolyabban fontolgatja a válást, és hogy van-e köze ehhez Harry honvágyának, azt galériánkból megtudhatod!

Meghan a lap híre szerint teljesen elveszítheti az érdeklődését Harry iránt, ha a herceg nem tesz bizonyos lépéseket házassága megmentése érdekében. A válásuk ugyanakkor azzal is járhat, hogy károsodik majd újonnan felépített „márkájuk”, a Sussex, ami nagyban befolyásolja, hogy mennyi pénzhez jut a hercegi pár, és mennyitől esnek el.
Kattints a további képekért!

Vajon hamarosan véget érhet Harry és Meghan házassága? Nos, állítólag ha a herceg továbbra is erőlteti azt a dolgot, amitől neje sokkal inkább fél, mint vágyik rá, akkor Meghan előbb vagy utóbb súlyos döntést is hozhat.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok