Fashion&Beauty

„Szájfeltöltés" otthon, egyszerűen - csupán egyetlen filléres dolgot kell beszerezned hozzá!

A dús és telt ajkak egyre nagyobb népszerűségre törnek, nem kell viszont feltétlenül injekciós beavatkozáson átesnünk, hogy elérhessük őket.

Csak természetesen!

A hialuronsav, mint az ajakápolás új csodafegyvere, egyre inkább előtérbe kerül, és meghatározó szerepet játszik az ajkak egészségének és megjelenésének javításában. Köztudott, hogy a hialuronsav rendkívüli hidratáló hatással rendelkezik, az elmúlt időszakban viszont inkább a telt ajkak kapcsán került reflektorfénybe. A hialuronsavas ajakfeltöltés gyors és viszonylag fájdalommentes eljárás, amely tartós eredményeket nyújt, egyesek viszont úgy vélik, nincs is szükség injekciós kezelésre ahhoz, hogy hatékonyan alkalmazhassuk a hialuronsavat. Kíváncsi vagy, mégis hogyan lehetnek telt és dús ajkaid bármiféle szakembert igénylő beavatkozás nélkül? Olvass tovább!

Egy TikTok-on terjengő trend szerint a hialuronsav nem csak kizárólag ajakfeltöltés és szakember által végzett beavatkozás módján segítheti ajkain teltségét, hanem azzal is, ha egyszerűen szérum formájában alkalmazzuk. Több TikTok felhasználó, köztük a Makeupbybrooktiffany nevű, több mint 300 ezer követővel rendelkező, szépségápolási profil is népszerűsíti a trendet, egy nemrégiben készült videóban mutatja be, hogyan is applikálja a szérumot ajkaira.
Kattints a további képekért!

Cseréld le a szűk farmernadrágodat egy bő szárú fazonra, jöhetnek a gótikus virágmintás ruhák, párosíts hozzájuk egy vintage stílusú táskát, és már kezdődhet is a tavasz!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szakértők mindig kiemelik, hogy nem szabad bizonytalannak kinéző weboldalakon vásárolni, hiába csábító az ár. Inkább fizessünk többet egy megbízható oldalon, minthogy leszívják a pénzt a...
Utazás
Újra igénybe vehetjük a nosztalgiajáratokat a fővárosban. Az utakon és a vágányokon muzeális járművekkel is lehet majd találkozni Budán és Pesten egyaránt a tavaszi és nyári időszakban.
Utazás
Kiderült, idén melyik európai ország rendelkezik a legtisztább vízű strandokkal.