Őrülten befürdött az OTP Bankos csaló, így még sosem nyalt vissza a fagyi

Valahogy így kell kezelni, ha az internetes bűnözők az OTP Bank nevében telefonálnak. A hívott ügyfelet nem lehetett átverni, nagyon résen volt.

Te is felismered a módszert?

Történtek azért dolgok mostanság is az OTP Bank háza táján. Rengeteg szolgáltató emelt például díjat mostanában, és abban is biztosak lehetünk, hogy drágulni fog a bankolás.

Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete közleményt adott ki, amiben felhívták a figyelmet arra, hogy magasabb díjakra 2024. március 1-jétől számíthatnak a lakossági számlával rendelkező ügyfelek, az OTP Junior számla díjmentessége azonban megmarad.

Persze van jó hír is az OTP Banknál: az internetes utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 ezer forint alatti utalások esetében havonta összesen 500 ezer forint összegig, amihez az ügyfeleknek csupán igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet.

Az online térben azonban továbbra is óvatosnak kell lennünk, főleg, ha interneten bankolunk. Azonban most pozitív hírről fogunk beszámolni a galériánkban, mivel ezt az ügyfelet nem tudták átverni az OTP Bankos csaló.

Az internetes bűnözők továbbra is a legkülönfélébb módszereket veszik elő, hogy trükkökkel hozzáférjenek a bankszámlánkhoz, és le is szívják róla, ami rajta van. Nincs mese, mindig résen kell lennünk, és gyanakodni, ha valami érzésünk szerint nem stimmel.
Kattints a további képekért!

Az OTP kiemelte, hogy akár fejenként 150 ezer forintot is jelenthet az ügyfelek számára ez a fontos lépés.

Leadfotó: MTI Fotó – Róka László

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.