Sztárok

Erről szól valójában a Summer Of '69, Bryan Adams ikonikus slágere: nem az a dal jelentése, mint amit eddig hittünk

Az énekes maga fedte fel egyik leghíresebb dalának valódi jelentését, amire a rajongók többségének évekkel a legendás sláger megszületése után sem sikerült rájönniük.

Te jól értelmezted a szöveget eddig?

A kanadai zenész és dalszövegíró Bryan Adams zenei karrierjét még 1976-ban kezdte, azóta pedig sikert-sikerre halmozott, nem véletlen tehát, hogy annyi rangos zenei díjra jelölték őt, sőt mi több, 1998-ig közel 65 millió lemeze fogyott el szerte a világon. A 64 éves énekesnek tehát nincs oka panaszra, hiszen gyakorlatilag mindent elért pályafutása során, amire vágyott, egyik leghíresebb és legikonikusabb dala pedig kétségkívül a Summer Of '69 címet viselő sláger, ami 1984-ben, Bryan karrierjének csúcsán jelent meg, és ami első hallásra egy múltidéző, nosztalgiázó szám, melyben Adams egy bizonyos 1969-es nyár emlékeit idézi fel. Nos, az előadó nemrégiben saját maga árulta el, miről is szól valójában a mindenki által ismert és dúdolt gigasláger – galériánkban olvashatod a részleteket!

Bryan szerint a dal sokkal szemtelenebb és pikánsabb, mint azt eddig a rajongók gondolták és hitték, ugyanis nem csupán arról van szó, hogy ő maga a szövegen át egy mámorító nyarat idéz fel – az igazság ennél sokkal csintalanabb.
Kattints a további képekért!

Mary Pickford és Douglas Fairbanks Hollywood első sztárpárjának számított, ám a színész fejét elcsavarta a meseszép, 21 évvel fiatalabb Sylvia Ashley, akiért Douglas végül otthagyta csodálatos nejét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Milliókat ejt ámulatba a nő videó-sorozata. Ez tényleg krimibe illő.
Lifestyle
Ha meghalljuk a zsíros étel kifejezést, legtöbbünknek valószínűleg az egészségtelen gyorsételek jutnak eszébe. Az igazság viszont az, hogy rengeteg olyan zsíros, olajos étel van, amelyekre a...
Sztárok
Jane Austen legendás regényíró munkásságáért egy egész világ rajong, akad viszont néhány különösen érdekes részlet az életében, mely még a legnagyobb rajongókat is megdöbbentheti.