Ördög Nóra villantása olyan tüzesre sikeredett, hogy ezt a férje se hagyhatta szó nélkül

Ördög Nóra ritkán szokott felvenni ilyen dögös szettet.

Nánási Pál is dobott egy hátast a feleségétől

Szombaton volt a Dancing with the Stars hatodik adása, amelyben ismét igazán dögös, és bevállalós táncokat láthattunk. Ugyebár itt már csak öt páros léphetett színpadra, de ők igyekeztek is kihozni magukból a maximumot.

Az este során a versenyben lévő sztárok saját táncpárjukkal, majd egy másik profi táncossal léptek színpadra egy extra produkcióval. A stúdióban tapintható volt a feszültség, mivel itt már az elődöntőbe jutás volt a tét.

Radics Gigi és Hunyadi Donatella között dőlt el, hogy ki mehet tovább az elődöntőbe, végül a nézők az énekesnőt és táncpartnerét, Baranya Dávidot választották. Persze mindenki főleg a táncosokra figyelt, de Ördög Nóra ruhája mellett sem lehetett szó nélkül elmenni.

A műsorvezető, aki ebben az évadban a zsűrit erősíti, ritkán szokott felvenni ilyen dögös szettet. A galériánkban megnézhetitek, mennyire került reflektorfénybe a dekoltázsa!

A TV2 műsorvezetője egy elképesztően mélyen dekoltált ruhában zsűrizte végig az adást. Ördög Nóra valóban szinte ragyogott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő: Kate Hudson legidősebb gyermeke, Ryder Russell Robinson már 20 éves, ráadásul elképesztően sármos férfivá érett.
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.