Lifestyle

Parókát kaptak a kopaszodó férfiak: potyogtak a könnyeik, amikor meglátták a végeredményt - Videó

Sok férfi szenved a hajhullás és a kopaszodás miatt. Egy buszsofőr és egy nyugdíjas örömkönnyei most sokaknak adják vissza a reményt.

Eltűnt

A férfiak jelentős részét érinti ez a probléma, és csak nagyon kevesen vannak közülük, akiknek a lelkére nincs hatással. "A 29 éves londoni buszsofőr, Adam és a 60 éves friss nyugdíjas, Gary is azok közé tartozik, akik nem tudtak megbékélni azzal, hogy szép lassan eltűnt a hajkoronájuk. Egy rövid felmérésből az előbbi ráadásul már azt is tudta, hogy az emberek többsége 37 évesnek gondolta őt, noha harminc sem volt. Mindezek ismeretében végül mindketten úgy döntöttek, parókát készíttetnek" - írja a TWN.hu. Hozzátették: a két férfi ugyanannál a szakembernél kötött ki, és ugyanolyan reakciót váltott ki belőlük az átalakulás, az erről készült videó pedig hatalmas siker a neten!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Eva Mendes anno határozott döntést hozott abban, hogy nem akar többet színészkedni. Most a magyarok miatt mégis rábólintott egy projektre.
Home&Design
A stílus, amely az ipari forradalom építészeti elemeit és esztétikáját ötvözi a modern dizájnnal, az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendett. Azonban, mint minden trendnek, ennek is megvannak a...
Lifestyle
Négy hozzávalóból már te is elkészítheted mindenki kedvenc szószát, ami garantáltan nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot vagy épp tartósítószert.