Sztárok

Balogh Edina a válásáról: "Nem akartam, hogy a fiam és a lányom minden nap a szüleik boldogtalanságát nézzék"

A 39 éves magyar sztár a közelmúltban jelentette be, hogy elválik férjétől, Som Krisztiántól. Most a döntés hátteréről és a közeljövőre vonatkozó tervekről is részleteket árult el.

Elváltak útjaik

Balogh Edina, a Barátok közt című tévésorozat korábbi szereplője októberben jelentette be, hogy elválik férjétől, Som Krisztiántól, aki hosszú éveken keresztül volt hű társa az életben. A híresség most a Best magazinnak árult el részleteket a döntés valódi hátteréről, valamint arról, hogyan birkózik majd meg mindennapos feladataival egyedülálló édesanyaként.

"Ma már tudom, ezer oka lehet annak, hogy egy nő – vagy egy férfi – azt érzi, nincs tovább. Szeretném leszögezni, hogy továbbra is házasságpárti vagyok, és hiszem, hogy a gyerekeknek családban kell felnőniük, de sajnos van az az élethelyzet, ami ezt keresztülhúzza. Azt pedig végképp nem szerettem volna, ha a fiamnak és a lányomnak minden áldott nap a szüleik boldogtalanságát kell nézniük" - árulta el a celebritás.
Kattints a további képekért!

Vida Péter hajmeresztő történetet elevenített fel a Magyarország, szeretlek! című műsorban.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem Szoboszlai Dominik az egyetlen, aki megdobogtatja a nők szívét: a török válogatottban is van egy játékos, akiért megvesznek a gyengébbik nem képviselői.