Lifestyle

Hátborzongató dolgot vett észre a lakásában elhelyezett kamerán: Retteg hazamenni a lakásába a férfi

A férfi rettegett a saját otthonában, miután az otthoni biztonsági kamerák felvették a paranormális tevékenységnek tűnő jelenséget.

Nincs rá magyarázat?

Egy Reddit-felhasználó a platformon egy hátborzongató videót tett közzé,azóta is kétségbeesetten keresi a válaszokat, hogy vajon mit rögzíthetett a kamera, amíg ő nem tartózkodott a lakásában. Annyi biztos, hogy félve megy haza.

"Mit látsz ezen? Munkában vagyok, és félek hazamenni" - kezdte posztját, majd bővebben is kifejtette az élethelyzetét, valamint azt, hogy mi is történt a kamerán látható felvételen. "Szóval, kontextusba foglalva, egy zárt lakásban élek a város egy nagyon csendes részén. Alig van mozgás este 9 után." Az évnek ebben az időszakában talán 6 lakás foglalt, mivel az összes többit a nyári szabadságolások miatt használják. A lakásom a földszinten van, és az egyetlen közvetlen szomszédom nincs ott. Alig jár valaki hátul éjszaka."
Kattints a további képekért!

Forrás: Unilad Fotó: Pixabay

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.