Lifestyle

Egy bizarr gyerekrajzokkal teli szobát talált a házában: Az internet arra kéri, azonnal értesítse a rendőrséget

Egy nő a közösségi médián keresztül kért tanácsot, miután felfedezett egy titkos szobát a házában, amelynek belseje tele van gyerekrajzokkal a falakon.

Azt javasolták, hívja a rendőrséget

A nőt felszólították, hogy "hívja a rendőrséget", miután felfedezett egy titkos szobát a házában, amely tele van gyerekrajzokkal. Egy TikTok-videón a nő látható, amint kinyit egy kis ajtót a falán, és egy színes szoba tárul elénk, amelynek falai tele vannak gyerekrajzokkal.

A nő megosztotta, hogyan záródik belülről a bunker, mielőtt körbeforgatta volna a kamerát, hogy megmutassa a "szerelmi kunyhó" feliratot, amely csillagokat, mosolygó arcokat és békejeleket ábrázoló rajzok mellé van írva. A szoba egy másik pontján Rebecca, Kelly és Sarah neve látható egy rajzban, ami arra utal, hogy ezek a lányok időt töltöttek a szobában, valószínűleg díszítették is azt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.